Balık Yağı Faydaları

18-05-2020 20:53
Balık Yağı Faydaları
BALIK YAĞI HAPININ FAYDALARI
 
Balık yağı faydalarını uskumru, somon, alabalık, ton balığı, lüfer, kefal gibi balıkları yiyerek veya hap şeklinde tüketebilirsiniz. Balık yağının 3/1’i Omega 3 asidinden oluştuğu için insan sağlığına faydası oldukça fazladır.
Balık yağının hap olarak kullanılması hem pratiklik açısından hem de sporcuların kilo ve hacim açısından da yardımcı olabildiği için kullanılmaktadır. Balık yağı hapı yanı sıra takviye olarak kullanılması sporcular tarafından tercih edilmesini arttırmaktadır. Balık yağı hapı sporcular üzerindeki faydası şunlardır;

YAĞ YAKIMI 

Balık yağı araştırmalar sonucunda diğer besinlere göre yağ yakımına daha yardımcı olduğu tespit edilmiştir. Fazla kilolu sporcuların yağ yakımına ve hacim yapilmeleri için genellikle doğal yöntem olan balık yağı hapını tercih etmektedirler.
 
KEMİKLERİ GÜÇLENDİRİR 

Kemik güçlendirmek genellikle süt ve et ürünlerinde bulundukları zannedilir. Fakat balık yağının kemikler üzerinde etkisi sayesinde sporcuların balık yağı hapının daha çok kullanıldıkları ve tükettikleri görülmüştür.
 
Balık yağının faydaları sporcular üzerinde etkisinden birkaç tanesidir. Sporcular balık yağı hapını kendi sağlığı açısından önemini anladıkları için balık yağını oldukça fazla tüketmektedir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.